DagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbesteding

Dagbesteding

Op ons terrein ontvangen we al bijna 35 jaar gasten op onze vakantieboerderij. Deze groepen komen uitsluitend in de weekenden, hierdoor hebben wij de mogelijkheid om naast de vakantieboerderij de zorgboerderij doordeweeks te openen. 

De verharde wandelpaden, de gezellige zitjes buiten en binnen bij de kachel, de verwarmde hooiberg, het terras, de serre, een gezellige woonkamer, maakt dat alle ingrediënten aanwezig zijn!

Allerbelangrijkste is dat de deelnemers zich op hun gemak voelen, een activiteit kunnen uitoefenen die het beste bij hen past en dat ze een dag beleven waarin structuur en veiligheid wordt geboden.

Onze zorgboerderij is aangesloten bij stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid, te benaderen via zorgboerenzuid.nl. De AGB code is 73732834.

De zorgboerderij heeft een contract via de SZZ met gemeente Wijchen en het zorgkantoor en verleent zorg aan ouderen met  WMO en WLZ. Ons privacybeleid vindt u in de bijlage onderaan deze pagina.


                                                                                       Keurmerk ISO 9001