DagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbestedingDagbesteding

Dagbesteding

Op ons terrein ontvangen we al bijna 30 jaar gasten op onze vakantieboerderij. Omdat vaak  alleen de weekenden bezet zijn, hebben we door de week mogelijkheden voor andere groepen.
Met de 35 jaar werkervaring van Ilse In de ouderenzorg kan het haast niet anders dat we ons gaan richten op de dagbesteding van ouderen.
De verharde wandelpaden, de gezellige zitjes buiten en binnen bij de kachel, de verwarmde hooiberg, het terras, een gezellige ontspanningsruimte, keuken,  maakt dat alle ingrediënten aanwezig zijn..

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een tekening om in onze Dijktuin een belevingstuin te creeëren voor de deelnemers. 
Allerbelangrijkste is dat de deelnemers zich op hun gemak voelen, een activiteit kunnen uitoefenen die het beste bij hen past en dat ze een dag beleven waarin structuur en veiligheid wordt geboden.

Onze zorgboerderij is aangesloten bij stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid, te benaderen via zorgboerenzuid.nl . AGB code  is 73732834.

De zorgboerderij heeft contracten met omliggende gemeenten en verleent zorg aan ouderen via WMO, WLZ en PGB. 

Ons privacybeleid vindt u in de bijlage onderaan deze pagina.

Financiering kan o.a. d.m.v. Zorg In Natura of Persoons Gebonden Budget (https://www.svb.nl/pgb
                                                                                       Keurmerk ISO 9001   

Nieuws van Zorgboerderij ‘t Kuyperke

Open Avond uitnodiging 1 juni as.!!
Donderdag 19 mei 2022

Open Avond uitnodiging 1 juni as.!!

Genieten in de lentezon!!
Dinsdag 03 mei 2022

Genieten in de lentezon!!

donatie Vraag en Aanbod
Woensdag 13 april 2022

donatie Vraag en Aanbod