Een deelnemer schrijft zijn verhaal...

Donderdag 01 oktober 2020
Hallo beste medegasten van onze zorgboerderij
 
Een zorgmedewerkster hoorde van mij, dat ik wel eens een terugblik werp op een bepalende gebeurtenis. Nu deze dinsdag gelijk viel met mijn 81e verjaardag, laat ik mijn  licht schijnen op deze voor mij bijzondere dag.
De weergoden waren mij op mijn verjaardag niet goed gezind: in stromende regen moest mijn E-bike mij veilig en wel naar Batenburg brengen, maar samen zijn we, zij het drijfnat, bij het Kuyperke aangekomen en gelukkig hielp Wim Sr. mij met het uittrekken van mijn regenpak (met die smalle pijpen), waarna ik het aandurfde naar binnen te stappen. Daar werd ik overweldigd met felicitaties, zang en ook nog een kadootje; dat Ilse ook nog voor een lekker stukje gebak zorgde, maakte het begin van deze morgen helemaal compleet.
Wij oudjes, hebben vervolgens de dag op gepaste wijze doorgebracht. Het weer klaarde op, dus kregen wij zin, om ons vertier buiten te zoeken.
Zoals gewoonlijk houdt dat een bezoek in aan de kippen, die maar mooi voor ons van eitjes voorzien en verder werpen we onze blik op de groetentuin van Marcel, waaruit zojuist de kok het beste voedsel voor vandaag haalde.
Zoals te doen gebruikelijk, gaan we tegen half een aan tafel en verlekkeren we ons aan het heerlijke diner, zo lekker, dat Marcel er nog wel een bordje extra van lustte. Intussen vallen onze ogen op een nieuw door Ilse gekochte vogelkooi, nu nog onbemand, maar straks een prachtig onderkomen voor gevogelte; zo komen Wim en Marcel opnieuw aan hun trekken.
Als tegen half vier het uur van vertrek is aangekomen, keren Marcel en de jarige man in de stralende zon op hun bike weer huiswaarts.
Zo werd het voor deze bejaarde man in alle opzichten een bijzondere maar onvergetelijke verjaardag, dank zij ……………….’t Kuyperke!
 
 

Nieuws van Zorgboerderij ‘t Kuyperke

Multifunctionele Jeu de boules baan
Maandag 11 september 2023

Multifunctionele Jeu de boules baan

Open Avond 5 juni 18.00-20.30
Vrijdag 02 juni 2023

Open Avond 5 juni 18.00-20.30

Open Avond 5 juni 18.00-20.30 uur
Donderdag 25 mei 2023

Open Avond 5 juni 18.00-20.30 uur